Lesmap

Klinkert Compagnie

Lesmap

Zannemie en de bende

Mol en Pier

ga naar lesmap

ga naar lesmap

binnenkort online

Hier vind je al onze lesmappen. Klik op de gewenste voorstelling en download de lesmap en bijlages! De lesmappen zelf zijn voorzien van hyperlinks om ook gemakkelijk de juiste bijlages online terug te vinden, indien je dat liever per les download.

zannemie en de bende, kleuter voorstelling, luisterliedjesMol en Pier, kindertheater;Air Flamingo, voorstelling over flamenco voor kleuters en kinderen

Air Flamingo

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten, 2 stemmen en hilarische, schattige, spannende luisterliedjes voor de kleine en grote kleuter (in u).

Mol en Pier (Pier leest voor), figurentheater met live muziek. "Honger. Mol heeft honger. Zijn maag rammelt. En Pier ziet er lekker sappig uit. Maar Pier kan lezen. Hij leest zelfs voor..."

Met flamenco als taal. Heel aanstekelijk en soms wat stekelig. En met taal die klinkt, geproefd wordt, waarmee gespeeld wordt, maar die niet essentieel is. Over twee meisjes die elkaars taal niet spreken en communiceren met handen en voeten, een viool en een stem...