wie zijn wij

compagnie Klinkert | Klinkert vzw

Klinkert

Klinkert is een vzw die in 2015 werd opgericht om een huis te zijn voor de artiesten die zich in de Klinkert compagnie verzamelden. Een groep artiesten, lesgevers en ‘anders-kundigen’ van diverse pluimage die op los-vaste basis samenwerken en via dit huis ook netwerken over de kunsten én andere disciplines heen willen mogelijk maken en aanmoedigen.

Educatieve veld

Daar waar mogelijk, wordt steeds samengewerkt met het educatieve veld. Want wij houden niet van eindige verhalen. Niet in bezitterige zin althans. Kennis en ervaring zijn geen dingen om bij te houden maar om uit te delen.

Dat vertaalt zich in workshops op maat, degelijke lesmappen, medewerking aan educatieve activiteiten van partners e.a. Contacteer ons voor meer info.

 

Onze voorstellingen | projecten

zannemie en de bende, kleuter voorstelling, luisterliedjes

Mol en Pier, kindertheater,  live muziek, figurenspel

Air Flamingo, voorstelling over flamenco voor kinderen

Voorstellingen van KLINKERt hebben geen welomlijnde vorm of vastgelegde formule. U komt vandaag kijken naar een poppenvoorstelling met livemuziek? Morgen maken we misschien een cd of een film met dansers on-stage. Of een kleuterboekje. Of… Wie zal het zeggen? Zo lang de passie maar oprecht is.

Wat wij niet hebben, kunnen of maken, hebben, kunnen of maken onze partners misschien wél. En dan zullen we dat graag laten weten. Ook in die zin houden we niet van eindige verhalen.

Bekijk zeker eens onze huidige voorstellingen | projecten.

Of luister / koop onze geweldige CD.